Tha Hood, Homie ;)

Yeas, ska snart åka med min vän Elin Till pojkarna bus i Eksund. Vi ska vara fulla o glada & grilla massa gutt. :)

I morgon blir det maj tåg ! :D

Imorgon så lovar jag att lägga in bilder ifrån kvällens bravader. Äntligen säger ni för er som inte vet hur jag eller den omtalade pojkvännen ser ut ! Det blir detalj rikt.


Uppdatering: Nej nej nej, blev inget åka båt & ö-party. Om ni tittar upp mot himlen så kanske ni förstår varför.
Vi sitter fortfarande & funderar på kvällens bravader. Killarna bus har inte kommit en heller, well..

Vi väntar ............

Ni måste lyssna på det här.

Hur kan en sådan liten människa få ur sig så mycket ljud? Jag är imponerad, det här är fantastiskt !

Det här är större en Carolas genombrott.




Ska snart åka till staden med Elin & växla pengar. Det blir mindre en planerat. Men å andra sidan så ska vi ju inte festa i turkiet. Det blir en avkopplingsvecka.

well..

Är du en bok nörd?


Städ-dag. Jo men visst !

Idag har jag jobbat så jag var hemma ungefär 18.30, började direkt att ta mig ann disken som stog som mount everest. Det är damm & skit precis överallt. Jag har en karl som är som en säck potatis, ja han gör inte alls mycket. Jag har inte städat på ett tag med den enkla anledningen av att jag inte orkar. Jag orkar inte städa varje dag längre. Joel & jag hade kommit överens om att vi skulle förengångsskull hjälpas åt att städa grundligt idag. Men han har inte kommit hem en dock. Har en aning om att han försöker smita som vanligt.. Men nej nej, jag har sparat åt han :)

Idag har vart en jävlig dag. Jag har retat upp mig på en viss kärring.

Jag berättar mer sen, för nu börjar Andra Avenyn.


Ni får inte missa min uppdatering sen, LOVA !

Sminktips "less is more".

Nå, vad blir det för trender i vår?

Det ska vara Röda läppar. Olika former på ögonbryn, allt från smala till buskiga.
Ögonskuggan, ja den ska faktiskt vara lila.

Som sagt "less is more", så tänk på att inte lägga för kakigt underlag eller för mycket av någonting. Det blir bara kladd av allt då !

Har ni några tips ?, Jag är såååå nyfiken.. image16



Tell me.

R.I.P Miklos

Rest in peace miklos Feher.


image13

FOTBOLL CAN KILL PEOPLE !

Trafikolycka !

Shop til you drop ? Ha, jag har verkligen vart & åkt runt som en stolle hela för & eftermiddan. Men hittade jag någonting`? Nae, för det var tjockt med folk ÖVERALLT. Man orkar inte helt enkelt gå runt & strosa då.

På vägen till mina mål såg jag något som såg ut att vara en hemsk trafikolycka ! Det stog massa bilar längst vägen, ambulanser samt polisbilar. Som vanligt är alla nyfikna, så det bildades bilköer ! Folk längst vägkanten såg riktigt shockade ut.
Sex personer vart förda till sjukhus & 4 bilar var inblandade i olyckan.

Mer om olyckan på E4.an kan du läsa här.


Shop til you drop !

Nu alldeles strax ska jag hoppa in i duschen.
För om en timme ringer mamma då jag förhoppningsvis är retuscherad & klar. Hon skulle dock inte med men jag hade faktiskt tänkt att låna hennes bil idag.

Min tanke var att dra ner en runda på stan & se om man hittar något vettigt att införskaffa sig. Egentligen skulle jag behöva linen & klänningar till turkiet. För min garderob innehåller det mest vinterkläder.

Det som behövs:
Linen
Klänning
ev. en bikinis
solskyddsfaktor
Resorb (från Apoteket)


Det är väl det enda jag kan komma på just nu,. Men som vanligt dyker man upp med allt annat förutom just det man var på stan för att inhandla. Suck.

Just ja, ska nog köpa ett sol kort på sol & motion så jag hinner sola upp mig lite innan vi åker, för som jag har sagt tidigare så tänker jag ABSOLUT INTE posera i min blekvita kropp.

Ett par nya shorts hade ju inte heller suttit fel, ett par vita kanske ? Mjooo...
Blir kanske det ist för klänning. Well vi ses när jag är hemma igen & då hade jag faktiskt tänkt o fota mina investeringar.

Hurt-Bulle

Hey vår ;)

Ska snart bege mig emot jobbet. Idag blir det stress, stress kan jag nästan luska ut. Fredag är antingen så enormt stressig eller så är den död typ ! Jag tänkte faktiskt sno med mig Joels stegräknare på min långa färd till jobbet. Dom har ju en tävling på jobbet som varar i 1 månad tror jag. Flest steg vinner ! Men han glömmer den jämt hemma. Så det kan väl inte skada att man hjälper till? :)

Vädret är ju gudomligt ju, oh jag mår så bra.. :D

Efter jobbet ska jag hämta ut mitt körkort på posten (som förövrigt äntligen har kommit). Efter det måste jag hem till mamma för att skriva ut lite handlingar & betalda räkningar osv. Så jag iaf kan lämna det till Björn nu på måndag. För idag hinns det inte med.


Nu måste jag polera tänderna innan tramp tramp till jobbet. Som tur är har jag redan retuscherat mig i spegeln. I´m ready to go !!

Hurt-bulle

Fjortisfjollor & ett jävla projekt.

Nu är det exakt 2 veckor kvar tills vi sitter på flyget till turkey ;) Ska bli så underbart skönt.

Snart ska jag dra & jobba, fan hade hellre vart hemma i sängen & myst sönder mitt täcke. Men om nu så plikten kallar så får man väl ställa upp då. Antingen går jag dit eller så får jag skjuts av Johnny. Jag känner bara fy fan för att gå. men ah fint väder iofs !

Idag kanske jag ska med älskling & krillpill att hämta en båtmotor strax utanför Nyköping. Sen hem till Joels mor & spackla & plasta båt-jävel.. Jävla projekt alltså.

Ah o snart fyller man 20 år & då ska man ju räknas som vuxen & inte "tonåring" . Ha vet inte om jag har den stora lusten att lägga mig på den nivån en. Kanske dax att skaffa barn, hus & volvo . Hahaha, nae fy fan för svensson liv. & om man snart är 20 år då är det väl dax<att växa upp & sluta bete sig som en högskole klass. Så patetiskt att jag bara vill utbrista i skratt. En kär vän till mig vill anklaga mig för någon nedtryckande kommentar i hennes blogg. & nu skriver hon om hur barnslig jag är i sin blogg. & då kan man ju undra vart hon har fått sin löjliga information ifrån att det kommer från mig ? Vem här är barnslig?

Om du har svårt att komma upp till min nivå så får jag helt enkelt sänka mig till din.

Fan jag är så jävla trött på små fjortis-fjollor. Sluta gå runt o tro massa jävla strunt & börja leva på riktigt !

Nej tack till solarium, här kör vi äkta strålar.

Idag har jag verkligen njutit. Suttit på altanen hos min mamma sen klockan 11 i förmiddags. Så härligt !
Dock har jag väldigt dåligt tålamod, när jag inte fått någon färg på typ 10 minuter vill jag helst ge upp. Jag vill se resultat. Därför är solarium mycket positivare på det sättet. Men den riktiga solen ger ju ett mycket fräschare & lång varigare resultat.

Jag måste värkligen sola upp mig tills vi åker för jag tänker fan inte posera i bikini när jag ser ut så här. Kul föresten att sitta bredvid mamma som ser ut som en neger, ser ju fan ennu vitare ut.

En blandning av brun-utan-sol, Solarium & vårens strålar kan jag nog vara färdig för en trip till stranden.

Det som måste fixas innan vi åker är: En bra solskydds faktor (så man inte bränner ihjäl sig, vill ju bli brun & inte röd), Ett par "sommar" skor (kan ju inte springa omkring i ett par högklackade dojjor eller mina gympa skor som man svettas i hjäl i), Hämta ut passet på måndag & Åka till apoteket & köpa något till magen.

Ska förhoppningsvis åka förbi stan & kolla om jag hittar några skor för en billig penning.

Bloggen under konstruktion

Bloggen är för tillfället under konstruktion.

Om ett ögonblick !

Intervju.

Idag har  jag vart på intervju i Linköping & jag säger väl sådär. Det kändes inte så där bra efteråt som det borde göra. Jag kände bara, fan & fy inte min grej. INTE TELEFONJOBB IGEN ! orkar inte det .. Men dom skulle ringa på tiorsdag så vi får väl se hur det blir.

Va hos tandläkaren av ren rutinkontroll efter det åkte jag förbi partaj för att bara hälsa på. Ahjo det vart som det vart. Blev lite jobb så klart.

Nu ska jag & älskling o handla.

Jag får gåshud.

Tänkte lägga ut lite klipp på underbara röster, shiiit jag får gåshud.

-Den tredje som sjunger här har en utav dom vackraste rösterna jag någonsin hört.

-Fan vad jag saknar dessa tider, serien som satte sig i hjärtat. Ni vet nog vilken jag menar.

-Tack alla Norrköpings fjortisar som förgyller våran dag? Hahhaha`?

 

Styrke träning.

Yeas, Idag har man vart hurtig & gått till gummet med mamma. OHHH jag lovar att det märktes & kändes att det var länge sen jag var i sådana lokaler. Fan har ju inga muskler kvar. Men i morgon kommer träningsvärk nalkas.

Efter det åkte jag & mamma & åt glass i folkparken. Fan vad sur jag vart att dom inte hade min favorit glass kvar, bananasplitt. Jag älskar den & det enda jag typ äter. Det fick bli en chokladdröm ist.

Åkte hem till mamma, då jag mumsade på gårdagens middag. Nämligen, Biff med bambuskott, ris & sötsur sås samt friterade räkor. Så sjukt gott. Dolt nr ringer på min telefon & då är det Mathias i andra luren som vill ha mig på intervju i morgon tisdag. I´ll be there ;)

Ringde till polisen & frågade om pass & något personbevis behövdes lyckligtvis inte, skönt med tanke på att det inte har kommit på posten en. Så vi åkte till polisen & ansökte om pass. Varför blir man så jävla ful på alla dessa jävla kort ? Tog nyligen kort till körkortet också, hmmm ohja den vart oxå hemsk.

Visste ni att det hade ändrats med pass, id & körkort på senaste dar?  Nu ska man tydligen ta rakt framifrån & ena örat behöver inte synas. För nu när jag tog till passet så tar dom ju kort där. Jag hade håret för ögonen & tittade rakt fram. samma som till körkortet. Allt har faktiskt blivit mycket enklare & smidigare. 
Så på måndag ska jag hämta ut mitt pass.

Resterande av den vackra dagen har beståt av sorstädning & dammning. Fan så skönt det känns efteråt.

Nu ska jag nog gå en sväng i vårvädret & kanske köpa en glass?

Sol, värme, Turkiet & massa annat gott.

Just nu sitter jag & väntar på att Elin ska ringa så vi kan gå en promenad. Det är ju värsta vår vädret :)
Mys, kanske blir en glass i vårvädret oxå !

Oh snart blir det utomlands med tjejorna till Turkiet. Det kommer bli så kul & jag hoppas solen lysen konstant på oss. Fan vill att dagarna ska gå sjukt fort nu & att passet redan ska vara klart så man har det. Slippa tänka på det.

Ikväll är det massa gott på tv, får se vart jag spänderar dom timmarna ..


Kanske hem till mamma ikväll, hon slutar ju jobbet idag :)

ps. Ticsen kostade endast 1700 kronor & inte 2200. Så bättre kunde det faktiskt bli.

Grillkväll

Tv.n står på högvolym & disney dags visas på burken. Blir man inte lycklig & glad när man ser på barnprogram? När man är ledsen & nere så är faktiskt den bästa medicinen "barnprogram".

Inte för att jag är nere på något sett, men i vissa perioder är man faktiskt det.

Nu är jag retuscerad i spegeln & är redo för grillkvällen hos Markus. Outfiten är klar & tänderna är polerade. Jag har dock ingen aning om vad som ska ätas på grilltalriken (?) Men jag vart starkt sugen på grillade majskolvar med smör på. (MUMS) & en kall sallad till. Jag är nämligen inte överförtjust i kött längre. Det skulle vara populärt med rödvin till, men det finns dock inte här hemma. Vitt står hemma hos Elin & jag funderar starkt på att be henne ta med det. Ett glas eller två är ju inte ofararligt! :)

Jag längtar starkt tills i morgon då jag & älskling förhoppningsvis sitter bänkade framför tv.n & njuter av allt bra som visas på tv. Det är ju också premiär av top 10 (tror jag det heter) JAG MÅSTE SE !
Måndag är också en dag jag vill ska komma nuuuu,.För då ska jag ner till polisen & skaffa passet tills den 8/5. Om jag fått mitt personbevis på posten dvs. HOPPAS ! annars kommer det väl på tisdag. Men det är ju lite bråttom nu med tanke på att jag inte vet riktigt hur lång tid det tar innan man får det.

Det är exakt 19 dagar kvar tills vi sitter på flyget till turkiet. & om jag ansöker om passet på tisdag, dvs. den 21/4 så har passet 17 dagar på sig att komma. Håll tummen.

Snart kommer Elin & Maria o hämtar mig antar jag. Antar att vi svänger förbi affären då jag varken har cigg eller något inför grillkvällen.  Sabina kommer lite senare för hon skulle vara lite fylle taxi :D hihu.


Flygresan.

Jag är fortfarande lite nervig inför resan. Emma har hjälp mig lite. Men finns det fler där ute som vill informera om något viktigt kanske ? Hur lång är flyg resan föresten? hahah.

Fan vi åker ju snart :P

Turkiet nästa hållplats.

image10

Jag pratade med Elin förut idag & dom planerade en resa till Turkiet. Oh jag ville ju självklart hänga på ! Lite speciellt för mig då jag aldrig aldrig någonsin suttit på ett flygplan, har heller aldrig lämnat sverige. Ah okej. finland & Danmark då. Räknas inte. Vipps, så var resan bokad & den skall betalas i morgon.
Det vart billigt oxå, 2200 kronor med flyg tur & retur samt boende i en vecka.
Men jag har fan ingen aning om vad saker & ting kostar där & hur mkt pengar bör man ha med sig? Ah jag erkänner, jag vet INGENTING ! Vet du, så tala gärna om för virriga mig.

& inte nog med det, när åker vi då? Jo 8.de Maj. Shiiiet. Jag har lite panik & jag känner redan av "resfebern" Pass ska fixas & det MÅSTE hinnas bli klart innan jag åker. Går det kanske att stressa på dom må tro? & så ska en jävla fitt spruta tas. JAG HATAR SPRUTOR & MÅR FRUKTANSVÄRT DÅLIGT DAGARNA INNAN & ÄVEN DAGARNA EFTER SPRUTAN ! jag kommer ju dööööö !!!

Vad ska packas, vad ska man ha med sig & vad kan man gott lämna hemma? Fan, all den här oron gör mig yr.
& jag bör kanske tillägga igen, Jag har ALDRIG vart utanför sverige & kan knappt engelska. Jag kommer göra bort mig själv & även de andra stackarna.

Nog om det, Jag SKA bli brun, Thats it !

oooh idiot.

Fan så dumma i huvudet vissa personer är.

Den glädjen ska du inte få av mig, du är rubbad.. Jag klarar verkligen inte av den här personen efter allt hon ljugit om.

TÄVLING !!!!

Min kära vän Sara har satt igång en stegräknar tävling inspirerad av Tyra.

Tävlingen börjar den 28.de April & avslutas när vi uppnått 500 000 steg tillsammans !, sen koras självklart en etta, tvåa & trea. Det är ju äran man är ute efter. Eller hur ?

Vill du vara med i tävlingen & bli hurtbullen numer ett ?, Vi måste ju röra på oss, tjocka som smala.
Anmäl dig till mig så för jag det självklart vidare.


JAG SKA FANIMIG VINNA SKITEN ! , trot eller ej. Thats it.


Kom igen nu latisar. ;)

Bloggen upplåst !

Nu orkar jag inte va låst som en mura längre.

Varsegod & njut !

Idag blir en bra dag !

Ja, precis för så får det bli. Jag längtar ivrigt på att trädgårn ska öppna. Det känns verkligen som "the time" nu ! Jag mår så jävla bra när våren tittar fram & solen lyser & man får inviga alla sina solglasögon :)
Jag är lycklig !

Idag har jag vart på rekryterings invent på ams. Jag skiter faktiskt i vad jag får för jobb bara det är en vettig lön så jag slipper allt det här krånglet. JAG HAR TRÖTTNAT !
Jag håller en tumme.

Idag ska jag förhoppningsvis träffa Elin. Men jag har ingen aning om vart dagen slutar. well..

Skatte återbäringen, du är varmt välkommen in på mitt konto.

Hänglås på bloggen snarast !

Jag tänkte skriva i går. men bloggen funkade ju inte som vanligt.

Idag ska jag servera till en begravning med 150 gäster. Jag kommer klanta mig som en skit, lovar ! Kommer tappa använda talrikar på någon stakare, eller spilla dricka på någon. FY, det här känns i magen.

Ons till torsd jobbade jag på Partaj från 10.00-18.00. Så jag har vart väldigt trött dom senaste dagarna. Men jag har också tänkt en del men känner inte att jag kommit fram till något vettigt iaf. Vet inte längre vad jag vill.

Det här är sista inlägget för almänheten. Av en privat anledning så kommer jag låsa bloggen & bara få av er kommer att få läsa den. Jag känner helt enkelt inte för att dela med mig av vissa saker.
Så om du vill läsa min "hemliga blogg" så får du maila mig på [email protected]


Anledningen till det här kanske många av er förstår? , Ni som känner mig dvs. Jag är längre inte den Elin jag egentligen är, Som min familj har sagt: Elin du ler aldrig längre, vi ser dig aldrig skratta längre. Jag har helt enkelt inte orkat med att ta tag i mitt eget liv & se det bästa för mig.. Jag har dragit mig ner till botten.



 


Inredning.

501765-9501765-8501765-7501765-6501765-5501765-4
Jag tycker faktiskt att IKEAS möbler är snygga, stilrena & inte alls så specielt dyra. Jag ska ju som jag skrivit tidigare måla om mitt tråkiga "blask oranga" vardagsrum till en enkel vit färg ist.
Då vill jag ju även införkskaffa mig lite nya möbler också, som passar till ! Så jag har ALLTID velat ha den här soffan i svart. så jag får väl sälja min nuvarande snygga soffa.  Jag har faktiskt alla som här möblerna hemma, fast i trä färgat. så jag behöver ju ett tv-bord också. ett som jag redan har, fast brun-svart då så klart :)

Det här är vackert.

Den sitter som berget i hjärtat, finaste låten ever.
Den fastnar i huvudet, själen & hjärtat. Svår slaget.. Gudomligt...

Kärlek

wiiiie

I morse blev man väckt av två snubbar som ringde på dörren. Inget ont iofs att gå upp lite tidigare så man inte sover bort det bästa av dagen. "snubbarna" skulle rensa rör eller vad det va :)

Idag ska iaf jag & Joel hem till hans föräldrar o bli bjudna på mat. Det är ju något man aldrig tackar nej till.. Är det inte underbart att äta någon annans tillagade mat? JOOOO...

Nu känner jag mig lite piggare & börjar faktiskt bli frisk ! Yiiieppiiee :)

Nu ska jag tvinga i mig själv & man lite frukost, sen ska jag fortsätta städa.

mamma min.

Haha va bara tvungen. Mamma min är så söt.

Blondie skickat 2008-04-07 10:27:

Såver du lilla gumman? Jag undrar om vi ska ses något idag. Kram Mammsen

Blondie skickat 2008-04-07 10:28:

Hur mår du föresten. bättre eller.

Blondie skickat 2008-04-07 10:37:

stämmer några av de symbolerna in på dej eller alla tre kanske. jag känner mej så här

Blondie skickat 2008-04-07 10:38:

Hur länge ska man få vänta innan fröken hasar sig upp ur sängen då?

Blondie skickat 2008-04-07 10:39:

Fy vad tråkigt jag har i dag.

Blondie skickat 2008-04-07 10:40:

Ring mej när du har slagit upp dina blå. OK! då säger vi så .


sjukt sjuk.

säger man god morgon eller hur blir det?

min natt har spänderats genom att stirra upp i taket heeeela natten. Jag hatar att vara sjuk, det här är det värsta jag vart med om. Jag har svättats som jag aldrig gjort förr.. Madrassen var skit blöt & det rann svätt om mig. Tro mig, någon sömn var det ingen talan om. Seg är nog rätt ord just nu !

Jag mår så dåligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen..

Bläää, måste försöka vila lite, men det blir dock svårt det.

maginfluensa härjar här !

Jaha ?, Har egentligen inte lust med det här men gör det en då.

Pojkvännen hamna i maginfluensa & en förkylning. Jag börjar dock också bli sjuk, känner mig helt slö & äcklig. Jag är skit rädd för att åka på just maginfluensa. Jag håller alla tummar som går.

Jag hade ju planerat gå ut ikväll (för en gångs skull) men vad händer då? Jo man blir så klart sjuk !! Jag är fan inte imponerad.

Så ikväll blir det film om inte magen säger annat.

Fan jag vill inte vara i den här baktierie zonen, Jag lär bli sjuk !

Nya möbler,om målning & en illamående pojkvän.

Nu är det bestämmt. Innom en snar framtid ska jag måla om v-rummet till vitt. Nya möbler ska införskaffas, lite tavlor & sånt pill & plock. Jag har nämligen önskat mig en ny tv bänk & v-rummsbord av mamma när jag fyller år. LACK serien är helt okej faktiskt & den duger åt mig.
Så innom nästa månad är det förhoppningsvis ommålat hemma hos mig. men det finns dock inga nya möbler förns i slutet på Maj iaf !

Senare idag ska jag åka ner en sväng på stan för att införskaffa sig en ny tröja/tröjor :) Så om ni ser mig där, hälsa inte för jag kommer va upptagen !


Mr.King är hemma i troligtvis maginfluensa. Tror ni jag vill va hemma? Nae inte ett dugg. Jag ska hålla mig borta så mycket som det går.Krya på dig !

Jag bloggade inte igår av den anledningen att jag var så jävla trött efter jobbet, ont i varje kroppsdel !
Nu ska jag dricka kaffe, & sen duscha.

Min önskelista.

Ska snart bege mig till jobbet. Men först tänkte jag skriva ner min önske lista som jag låg & klurade på i går.

Vit vägg färg
Vita tavel hyllor
Tavlor (Utan ramar)
Presentkort IKEA
Rya matta
Digitalkamera

På ett ungefär.. Finns så mycket mer, men bäst att skriva ner det viktigaste annars får man det mindre viktigaste :P

Nu ska jag kila till jobbet.

måla/tapetsera om ?

Äntligen....


Jag funderar på att trots min dåliga ekonomi måla & tapetsera om. Jag hittade en så jävla snygg tapet & jag bara vill haaaa.. Men det här klarar jag ju dock inte själv. Jag känner bara hur mycket jag skulle trivas om jag fick det om målat & kanske lite skit utbytt. Men så mycket kan det väl inte kosta att måla/tapetsera om ?

Finns det någon som har erfarenget av detta ? Ett rum på kanske 20 kvm.


PLanerar även att sälja min soffa. Med anledning att vi alla tröttnar, eller hur? Men det största skälet är ju att det kommer att bli fel färg sen när jag ska måla/tapetsera om.  Även tv bänken viljj jag inte ha kvar, (körsbärsträ med glas luckor) Jag tycker om designen "enkelt" & "stilrent"
Jag hatar massa pill & plock, dvs massa jävla prydnader som står o dammar. NEJ, det ska vara stora prydnassaker om det ska vara nått. Om det är någon som är intresserad av soffa eller tv-bänk, hojjta till. Annars ser man det på blocket så fort jag hittat en kamera.

Nu vill jag ha mina pengar så att jag kan åka & storhandla & känna att jag lever !
Behöver även köpa tights/leggins & tröjor. Så är även skyldig mamma 1000 kronor som hon måste ha så fort pengarna trillar in. Peeeeeeeeeeeeeeeeeengar nuuu..

Ps. vad kan man önska sig när man fyller 20 år?


RSS 2.0